mk iconМКД

Печатница -
Еврос Комерц

Специјализирани за изработка на фина, штампана и каирана картонска амбалажа.

Произведуваме иновативна амбалажа за кондиторка, прехрамбена, хемиска, фармацеутска, чевларска и други индутриски гранки.

Vitalia Antioxidant Bar
Boom Box
Good Nature Tea
Печатница Еврос Комерц

Изработка на Фина Картонска Амбалажа

Патот до успехот е премрежен со повеќегодишна континуирана работа на манаџментот на компанијата, првенствено преку развој и унапредување на квалитетот на производите и услугите, но и со вложување во опремата. Сепак, би го издвоиле вложувањето во човечки ресурси што го достигнуваме преку едукативни работилници на вработените и правилно насочување на стекнатите знаења и искуства.

Тимската работа е синоним за Еврос Комерц, а со неа и имплементирањето на современите стандарди во работењето.

Иновативните решенија за пакување на брендови во нашите амбалажи претставуваат примат во нашето делување. Бројните задоволни клиенти се наш потстрек за понатамошен развој.

Мото, Мисија и Визија

Верувајќи во мотото „добро спакуван производ е добро продаден производ“, се однесуваме одговорно во општествената, економска и еколошка средина, поткрепени со етички вредности, а со цел да бидеме добавувач и партнер на кој клиентите може да се потпрат во секое време.

Токму затоа, стопанисувањето со домашни и интернационални компании ни е мотив да инвестираме во знаење и да држиме чекор со технолошките предизвици и во иднина.

Услуги

Кои Услуги ги Нуди Нашата Печатница?

Освен производство на амбалажа, нуе нудиме и други услуги:

Советување за облик и тип на амбалажа, материјал и технологија на изработка

Изработка на фунцкионални решенија за амбалажа

Логистика

Управување со лагер на Ваше барање

Галерија

Зошто Да Ја Одберете Нашата Печатница?

Како лидери во нашиот бизнис, поседуваме прецизност, брзина и контрола на квалитетот на печатењето, а нашата визија, мисија и цел за печатење не издвојува, а со тоа и Еврос Комерц останува на самиот врв на офсет печатењето, наша примарна дејност.

  • Прецизно штампање - Pixel Perfect

  • Прецизно штампање - Pixel Perfect

  • Прецизно штампање - Pixel Perfect

Референтна Листа

Референтна Листа

Освен производство на амбалажа, нуе нудиме и други услуги:

Виталиа
Алкалоид Скопје
Европа Скопје
Мултипром

Потребтно ви е советување
за облик или тип на амбалажа?

Контакт

Контактирајте нѐ